Øvre holmegate 29, 4006 Stavanger

Leie lokale? / Events

Hjem / Leie lokale? / Events

Privat selskap eller firmafest?

Lei vårt lokale

Enten du planlegger en sommerfest for bedriften din eller en privat sammenkomst, tilbyr vi skreddersydde arrangementer som dekker alle dine behov. Fra lokalet til maten og underholdningen tar vi oss av alt, inkludert eventuelt teknisk utstyr som skjermer eller projektorer.

Med stolthet i vår service og omfattende erfaring innen arrangementer som julebord, bursdagsfester, teambuilding, konferanser, firmafester og afterwork-sammenkomster, garanterer vi en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester.

Vår delikate mat blir alltid presentert med omhu og tilpasses dine preferanser. Du kan trygt overlate alle detaljer til oss mens du slapper av og nyter arrangementet.

Vi ønsker også å tilby vårt sentralt beliggende lokale i Fargegaten for din neste fest eller arrangement. Med plass til 10 til 35 gjester inne og 20 på uteterrassen, legger vi til rette for en vellykket kveld uansett størrelsen på gruppen din.

Ta kontakt med oss for å planlegge en minneverdig begivenhet som garantert vil imponere dine gjester!

På vår nettside benytter vi informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse, øke nettsidens funksjonalitet, sikre nettstedets sikkerhet og tilpasse markedsføringen. Ved å klikke "OK" samtykker du til bruken av disse informasjonskapslene.  Les mer